Ewijk 7
Zo | 08-10-2017 Uitslag: 6 - 4
Asesino bij vv Ewijk
Overzicht
Jaren geleden hier niet al te ver vandaar voetbalde een lange iele jongeman samen met zijn vriendjes in het mooie Millingen. Maar eenmaal verkast naar het Beuningen besloot hij om lid te worden bij vv Ewijk. Maar waar moest deze "zaag" gaan spelen? De keuze was voor de "zaag" snel gemaakt, hij wilde zijn kunsten laten zien bij het oud sterrenteam. Dit team, wat louter bestond uit namen zoals oa de 3 Grisels, die maar al te vaak in de krant stonden, maakte faam in heel Maas en Waal. De verlegen jongeman deed zijn bijnaam eer aan door in Dreumel tegen Aquila zijn befaamde "zaag" te laten zien, met 2 gestrekte benen naar voren torpedeerde hij de speler. Een overtreding waar spelers als Gattuso, Materrazzi, Chilinie en natuurlijk onze hollandsche Adri van Tiggelen zijn vingers bij af likken. Nobody fucks with the man from Millingen. Hoe heette hij en wat bracht hij teweeg op de velden? Wat waren we blij met deze aanwinst; een spijkerharde verdediger die constant in je nek zit te hijgen. Gedurende de jaren verzamelde hij allerlei bijnamen; the snarling dog, de pitbull, El Tarzán de Camas maar de mooiste is toch; Asesino, oftewel de moordenaar. Maar de laatste tijd ontpopt Asesino zich steeds meer als een doelpuntenmaker. Door zijn lengte en zijn indrukwekkende sprongkracht kopt hij de laatste weken de nodige goals bij elkaar. Hiermee doet hij een andere legende uit Ewijk, JJ, eer aan. Deze ook schriele lange technische spits blonk ook uit met zijn koppie. Maar niet alleen met zijn kop maakt Asesino goals, ook met zijn voeten rost hij ze er af en toe in en hoe!! Wie is deze moordenaar? Beste voetballers van Ewijk 7; het is Werner vd Velden. Niet meer weg te denken als rots in de branding. Geef hem 1 taak, geef hem 1 doel en Asesino voert dit uit. Als zijn blik kon doden, dan was ik nu allang dood.....een ode aan Asesino de moordenaar.