Nieuwe kantinebeheerder vv Ewijk
01-05-2017
NIEUWE GEZICHTEN ACHTER DE BAR
Tijdens de laatste Algemene ledenvergadering in maart 2017 is door de leden besloten dat wij als vv Ewijk een vaste kantinebeheerder willen aanstellen, welke het totale beheer van onze kantine gaat verzorgen. Bij deze willen we jou met trots onze nieuwe kantinebeheerder presenteren!

MAAK KENNIS MET JÖRGEN DE WILDT!

Grote kans dat je Jörgen al ontmoet hebt afgelopen maand. Mocht dit niet het geval zijn, dan stellen wij onze nieuwe kantinebeheerder graag aan je voor. Maak kennis met Jörgen de Wildt!

Wie is Jörgen de Wildt?
Ik ben 47 jaar en woon in Ewijk. Een paar jaar geleden ben ik begonnen als grensrechter bij vv Ewijk, daarna heb ik vanwege tijdsgebrek niets gedaan. Sinds dit seizoen ben ik assistent trainer bij het 2e. Ik zag de vacature van kantinebeheerder op de site staan en heb daar op gereageerd omdat ik het een erg leuke uitdaging vond om te gaan doen!

Waarom ben jij de juiste man voor de rol als kantine coördinator?
Samen met mijn vriendin Marischa gaan we proberen om het goed van de grond te krijgen. Wij hopen dat we er met z'n allen een hele gezellige boel van kunnen gaan maken en dat iedereen het naar zijn zin heeft in de kantine. Je bent bij ons altijd welkom voor een gezellig praatje!

Wat wordt jouw rol als kantinebeheerder?
Dagelijks, behalve maandagavond, zal ik aanwezig zijn in de kantine zodat iedereen kan genieten van een kop koffie of iets anders. Ik zal ervoor zorgen dat we een goede bezetting en gezellige kantine hebben en houden. Daarbij ben ik het aanspreekpunt voor vragen omtrent de kantine. Ook wanneer het de inzet als bardienstmedewerker (bardienstrooster) betreft.

Wat worden de nieuwe openingstijden van de kantine?
De kantine is open van dinsdag tot en met zondag. Van dinsdag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 23.00 uur. Vrijdag van 21.00 uur tot 23.00 uur. Zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. En zondag van 08.30 uur tot 19.00 uur. Genoeg tijd dus om binnenkort kennis te komen maken met mij en Marischa!

Heb je een vraag aan Jörgen? Stuur dan een mail naar kantine@vvewijk.nl!

BARDIENSTREGELING BLIJFT BESTAAN
De regeling zoals deze in het verleden is afgesproken zijnde afkoop en/of draaien van 2 diensten blijft bestaan. Wel zal er voor komend seizoen een contributieaanpassing komen om de extra kosten op te vangen. Ieder ontvangt hierover binnenkort de nieuwe contributieregeling welke per komend seizoen zal ingaan.

Een sportieve groet van Bart Sanders (voorzitter) namens Bestuur vv Ewijk!