Incasso contributie 3e kwartaal 2017
10-07-2017
Op 25 juli a.s. vindt de incasso plaats voor het 3e kwartaal 2017. Voor nieuwe leden zal dan tevens het inschrijfgeld en evt. contributie over voorbije kwartalen worden geïnd. Hierover zijn zij in een aparte aanmeldingsbrief reeds eerder geïnformeerd.

Leden die geen gebruik maken van de automatische incasso maar de verschuldigde contributie voor het nieuwe seizoen ineens in zijn geheel betalen, ontvangen deze maand een schriftelijke uitnodiging tot betaling.

Meer informatie over de contributieregeling 2017-2018 kunt u vinden op de site van vv Ewijk onder Vereniging – Downloads en Informatie. Mochten er desondanks nog vragen zijn, dan kunt u terecht bij ondergetekende (mail: contributiebeheer@vvewijk.nl).

Met vriendelijke groeten
Leo Kuijpers