vv Ewijk terug bij Masita
18-09-2017

Na vier jaar afwezigheid is vv Ewijk voor de komende jaren terug bij Masita. Na goed vergelijk met verschillende leveranciers is gebleken dat Masita voor de vereniging het best naar voren is gekomen.

Naast de terugkeer bij Masita heeft vv Ewijk een nieuwe kledingcommissie. Paul van Loenen en Loek Logister zullen voor de vereniging klaarstaan als het gaat om nieuwe en bestaande kleding en materialen. Heb jij als team een nieuwe sponsor, mis je materialen of is er iets kapot, dan staan Paul en Loek voor jou klaar.

Wat zijn spelregels?
Vanaf heden mogen wedstrijden alleen nog gespeeld worden in nieuwe tenues van Masita of in de bestaande tenues van Jako, dit om eenheid te creëren binnen de vereniging. Kleding en materialen dienen altijd besteld te worden via de kledingcommissie. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de kleding en materialen die vanuit de club beschikbaar gesteld zijn. Aan het eind van het seizoen worden de kleding en materialen ingenomen om alles te controleren en gereed te maken voor het nieuwe seizoen.

Hoe is de kledingcommissie te bereiken?
Wil je meer informatie over kleding en materialen of wil jij een team sponsoren, neem dan contact op met de kledingcommissie. Stuur een mail naar kleding@vvewijk.nl of spreek ze aan op de club.