vv Ewijk introduceert Clubpas en zoekt daarvoor sponsor

vv Ewijk heeft sinds september van dit jaar een nieuw kassasysteem in de kantine en waar ook met Pin betaald kan worden. Wij hebben als club daar tot op dit moment enorm veel profijt van en hopelijk u ook als gast in onze kantine.
Naast het kunnen betalen met Pin is er ook een clubpas module voorhanden. Hiervan maken al een aantal teams gebruik en ook dit werkt hartstikke fijn.

Wij zoeken nu nog een sponsor welke deze clubpassen wil sponsoren (á €2,50 p/stuk) waar uw bedrijfsnaam/logo op komt te staan en welke we vervolgens aan alle leden willen overhandigen. Dit betekent dat kinderen niet meer met contant geld over straat gaan, en dat daarmee gemakkelijk en veilig betaald kan worden. Het uploaden van deze passen kan met je telefoon.

Kortom gemak, snelheid en reclame op onze clubpas met uw naam!
Interesse? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@vvewijk.nl.