Kleding vv Ewijk

Kleding vv Ewijk.

Zoals bekend is sinds medio 2017 Masita onze kledingleverancier. Masita heeft contractueel vast gelegd om deze “Striker” kledinglijn 5 jaar te leveren.
Masita levert deze via Intersport Snelders in Wijchen. Hier mee is ook een aanzienlijk sponsorbedrag gemoeid die beide jaarlijks ter beschikking stellen.
Hiermee kan de vereniging niet alleen kleding aanschaffen maar bijvoorbeeld ook ballen, hesjes, pionnen e.d.

Via de clubsite (webshop) kan men in de webshop zien welke kleding besteld kan worden. Ook liggen er flyers in de kantine.

Het ideale beeld is natuurlijk wanneer een compleet team in hetzelfde trainingssetje traint.
Met klem willen wij er nogmaals op wijzen dat Snelders in Wijchen onze sponsor/leverancier is en verzoeken dan ook eenieder die iets wenst te kopen dit dan bij Snelders te doen.
U kunt dit zelf doen of in teamverband.

Mochten er nog vragen zijn omtrent aanschaf en/of sponsoring van teamkleding neem dan gerust contact op via het emailadres: kleding@vvewijk.nl.

Met Sportieve groet

Paul & Loek.