Nieuws

Met een stevige koude wind over het veld, werd er op sportpark de Blatenplak afgetrapt tussen de beide 1e elftallen uit Ewijk en Batenburg.

Gezocht: Enthousiaste meiden 9 tot 11 jaar om na de winterstop te starten met competitie voetbal. Meer info op vvewijk.nl!

Op een ijzig koude Blatenplak traden zondagmiddag Ewijk en SCP tegen elkaar aan.

Op een ijskoude zondagmiddag trad Ewijk op volle kracht, maar zonder zieke trainer Bram Remkes, aan in Nijmegen –noord.

Interesse om dit te organiseren? Kijk voor meer informatie op vvewijk.nl of neem contact op met jeugd@vvewijk.nl!

Op een regenachtige donderdagavond trad Ewijk op de vertrouwde Blatenplak aan tegen DIOSA.

Ewijk moest uit naar de altijd lastige Uni Hernani Combinatie.

Door iedereen werd met spanning uitgekeken naar de wedstrijd tegen SCE. Vorig jaar was SCE in Ewijk in een spectaculair duel de sterkste.

De derby bleek eerder te zijn begonnen dan trainer Bram Remkes had bedacht.

De oranje zwarten togen zondag 7 oktober naar Millingen om te spelen tegen de Millingse fusieclub

Zondag 30 september trad Ewijk aan tegen studentenvereniging FC Kunde.

Na een wisselende beker reeks kon Ewijk zondag 23 september het seizoen dan echt aftrappen.

nieuwjaar

Nu beschikbaar in de Google Play store en de App store: de vv Ewijk app!

Naast het kunnen betalen met Pin is er ook een clubpas module voorhanden. Wij zoeken nu nog een sponsor welke deze clubpassen wil sponsoren.

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan in de kantine van vv Ewijk? Kijk dan snel op vvewijk.nl!