Vacature: Keeperstrainer selectie

Wij zoeken voor onze selectie (eerste, tweede elftal en JO19-1) een enthousiaste en serieuze keeperstrainer die 1 keer per week de selectiekeepers traint en eventueel begeleidt tijdens de wedstrijd op zondag. Het eerste team van vv Ewijk komt uit in de 3e klasse KNVB (zondag).

Trainersopleiding is geen must, daarnaast kan vv Ewijk een KNVB-cursus faciliteren.

Vv Ewijk is een voetbalclub waar met name gezelligheid en plezier hoog in het vaandel staat. De visie dat plezier en gezelligheid komt tot eendracht en prestaties behoort bij vv Ewijk. Trainingen behoren afwisselend te zijn zodat zowel tactische, technische en fysieke aspecten aan bod komen. Dit alles in een plezierige vorm, veel met bal, zodat spelvreugde wordt gestimuleerd.

Lijkt het u leuk om met een aantal enthousiaste keepers op niveau aan de slag te gaan, neem dan contact op met:

Jan Jacobs: 0653799257

Of mail naar: voetbalzaken@vvewijk.nl