Vacature: Trainer / Coach Dames 1

Wij zoeken voor ons dames 1 team, wat uitkomt in de 5e klasse KNVB (zondag) een enthousiaste en serieuze trainer die ons team en spelers minimaal 1 keer per week (liefst 2 keer) traint en eventueel begeleidt tijdens de wedstrijden op zondag.

Trainersopleiding is geen must, daarnaast kan vv Ewijk een KNVB-cursus trainer faciliteren.

Vv Ewijk is een voetbalclub waar met name gezelligheid en plezier hoog in het vaandel staat. De visie plezier en gezelligheid komt tot eendracht en prestaties is van groot belang voor onze vereniging. Trainingen behoren afwisselend te zijn zodat zowel tactische, technische en fysieke aspecten aan bod komen. Dit alles in een plezierige vorm, veel met bal, zodat spelvreugde wordt gestimuleerd.

Lijkt het u mooi om met een jonge, leuke groep dames aan de slag te gaan, neem dan contact op met:

Jan Jacobs: 0653799257

Of mail naar: voetbalzaken@vvewijk.nl