Trainer Bram Remkes verlengt contract bij vv Ewijk

Trainer Bram Remkes (39) verlengt zijn contract bij voetbalvereniging Ewijk met twee seizoenen. De Nijmegenaar is aan zijn eerste jaargang bij de vierdeklasser bezig. De selectie en bestuur van vv Ewijk zijn erg tevreden over zijn aanpak.

Bij monde van bestuurslid technische zaken Jan Jacobs spreekt de club haar vertrouwen in de werkwijze van Remkes met zijn technische staf en begeleiding uit: “Bram is een jonge en gedreven trainer. Zijn match met de spelers is goed. Zijn uitstraling getuigt van ambitie en prestatiegerichtheid die past bij onze club. Hij gaat voor het hoogst mogelijke. De hoge klassering van het eerste elftal en de samenwerking met de andere selectieteams, Ewijk 2 met trainer Teunissen en JO19 met trainer Glaap, spreken mee.” Voor vv Ewijk is het belangrijk dat de overgang van jeugdspelers naar de seniorenteams goed wordt begeleid.

De trainer is blij met het wederzijds vertrouwen: “We zitten qua visie op dezelfde lijn. De prestaties zijn goed. Ewijk wil toewerken naar de derde klasse. We passen prima bij elkaar en gaan dat in de komende twee jaren verder vormgeven.”