Eigen Kantinedienst Inroosteren!

Nieuw dit seizoen!!

De leden welke hebben aangegeven om kantinediensten te draaien kunnen dit nu zelf inroosteren via de nieuwe voetbal.nl app.
In de nieuwe voetbal.nl app is het mogelijk je voorkeurstaken en/of voorkeursdagen door te geven.

Ook is het mogelijk om via de voetbal.nl app zelf je vrijwilligerstaken, zoals kantinediensten in te roosteren. Op dit moment staan de kantinediensten voor 2019 open voor de vrijwilligers.
Wil je zelf bepalen wanneer je bijvoorbeeld kantinedienst wilt draaien, plan dit dan zelf in. (Vrijwilligerstaak inplannen in de Voetbal.nl)

Zie ook bijlage voor meer informatie hoe jezelf in te roosteren en je eigen voorkeur vast te leggen.

Mocht je niet in de voetbal.nl kunnen neem dan even contact op met secretariaat@vvewijk.nl