Film Promotiewedstrijd 3e Klasse vv Ewijk - WWNA

Beste leden, donateurs en supporters van vv Ewijk,

Zoals de meeste misschien weten, is er het afgelopen jaar een mooie promotie bewerkstelligd door het eerste elftal van vv Ewijk. Voor het eerst in de geschiedenis van vv Ewijk heeft dit ertoe geleid dat ons mooie clubje in de derde klasse speelt. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Er zijn tijdens de laatste wedstrijd tegen WWNA mooie foto´s en beelden gemaakt en deze zijn in een prachtige film samengesteld. Hierin zijn mooie interviews te zien, prachtige beelden van het trouwe oranje publiek, mooie acties tijdens de wedstrijd en natuurlijk fijne beelden van het feest erna. Deze film is gemaakt door JK creative thinkers in de personen van: Alexander Remkes en Anouk Bleumer.

Nu is er besproken of er een mogelijkheid is, om deze film aan te bieden aan eenieder die deze film graag zou willen ontvangen. Dit is gelukt. De prijs voor deze film is € 7,50.

Voor deze prijs krijgt u de film via uw emailadres toegestuurd. Wanneer u deze film download, kunt u hem opslaan op de computer en is deze definitief in uw bezit.
Het bedrag is een donatie aan JK creative thinkers. De opbrengst gaat naar een goed doel.
In de laatste week van Januari t/m half Februari zullen beide personen afreizen naar Gambia, om daar kansarme jongeren te helpen bij het organiseren van voetbalwedstrijden en het voorzien van kleding en materialen.
Er zal ook een voetbalderby worden gespeeld tussen twee dorpen, waarvan de foto's op onze website te zien zullen zijn. Voor meer informatie betreft het goede doel, kunt u contact opnemen met Bram Remkes (hoofdtrainer vv Ewijk).

Hoe werkt het precies?

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze prachtige en unieke film, laat dit dan even weten aan het secretariaat van vv Ewijk. Mail uw interesse met daarbij uw e-mailadres naar secretariaat@vvewijk.nl

Eind februari bekijken we wie deze film heeft besteld en sturen we een betaalverzoek. Daarna zal de film verstuurd worden.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via het mailadres bramremkes@gmail.com.

Sportieve groet en alvast dank namens JK Creative Thinkers,

Bram Remkes