Nieuwe Update Corona Virus

Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgers,

Gezien de actuele gebeurtenissen hebben we vandaag een update ontvangen vanuit de KNVB in het verlengde van de maatregelen inzake de bestrijding van het Corona Virus.

De KNVB heeft op dringend advies van het kabinet besloten al het voetbal in Nederland tot en met 6 April 2020 af te gelasten als gevolg van de COVID-19 uitbraak.
Daarbij heeft het alle amateurverenigingen tevens geadviseerd ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten te organiseren.

Dit betreft de wedstrijden in de weekenden van 21-22, 28-29 Maart en 4-5 April. .

Het bestuur van vv Ewijk conformeert zich aan de huidige richtlijnen en adviezen van de KNVB.
Dit houdt in dat alle wedstrijden, evenementen en trainingen in deze periode komen te vervallen.
Dit geldt voor alle teams van vv Ewijk en gaat met onmiddellijke ingang in.

Hoe lastig wij dit als bestuur ook vinden, als vereniging volgen wij de KNVB richtlijnen/adviezen , dus ook in deze bijzondere omstandigheid gaan wij dit doen.

Wel willen we een ieder nogmaals wijzen op de preventieve maatregelen die voor iedereen gelden;

- Was je handen regelmatig

- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik

- Geen handen schudden bij begroeting

- Verder als je  neusverkoudheid, hoestklachten of keelpijn en eventueel koorts hebt dan graag thuisblijven en niet naar de verenging komen totdat je klachten over zijn.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Ewijk.