Trainer Remkes knoopt er nog een jaar aan vast bij vv Ewijk

Bram Remkes heeft een nieuw contract getekend bij voetbalclub Ewijk. De 41-jarige coach uit Nijmegen ligt nu tot medio volgend jaar vast bij de derdeklasser. Hij gaat komende zomer zijn vierde seizoen in op sportpark De Blatenplak.

Remkes weerlegt zo de interesse van andere clubs. ,,Ik heb andere aanbiedingen gehad, maar bij Ewijk heb ik het gewoon erg naar mijn zin”, stelt Remkes. ,,Ewijk is een super leuke club met een jonge selectie vol potentie.”

De oud-coach van WVW uit Weurt kijkt dan ook uit naar volgend seizoen. ,,De spelers zijn gretig en geven me veel energie. Er is een gezond verloop in de groep. Zo is het top dat er na dit seizoen niemand vertrekt. Dat levert een mooie dynamiek op”, zegt Remkes.

Bron: De Gelderlander

Foto: Bram Remkes (links) en Bart Sanders samen na de eerdere contractverlenging in 2019