Vacature: assistent Trainer / Coach Dames 1

Wij zoeken voor ons dames 1 team, wat uitkomt in de 5e klasse KNVB (zondag) een enthousiaste en serieuze assistent trainer/coach die ons team en spelers minimaal 1 keer per week (liefst 2 keer) traint en eventueel begeleidt tijdens de wedstrijden op zondag. De assistent werkt samen met de dames 1 trainer, echter doordat deze trainer ook verantwoordelijk is als verzorger selectie is het van belang om elkaar aan te vullen.

Trainersopleiding is geen must daarnaast kan vv Ewijk een KNVB cursus trainer faciliteren

Vv Ewijk is een voetbalclub waar met name gezelligheid en plezier hoog in het vaandel staat. De visie dat plezier en gezelligheid komt tot eendracht en prestaties behoort bij vv Ewijk. Trainingen behoren afwisselend te zijn zodat zowel tactische, technische en fysieke aspecten aan bod komen. Dit alles in een plezierige vorm, veel met bal, zodat spelvreugde wordt gestimuleerd.

Lijkt het u mooi om met een jonge, leuke groep dames  aan de slag te gaan, neem dan contact op met:

Jan Jacobs : 0653799257

Of mail naar : voetbalzaken@vvewijk.nl