vv Ewijk heeft trainersstaf voor komend seizoen op orde

Na 2 lastige coronaseizoenen is het 3e klasser vv Ewijk gelukt de nodige versterkingen aan te trekken met betrekking tot het trainerskader senioren.

Als Ewijk 2 trainer is Ronald van Mil uit Afferden aangetrokken. Ronald heeft een ruime ervaring als trainer bij Victoria en Dio. Hij volgt Freek Toren op. Samen met Bram Remkes gaat hij zorgdragen voor een goede doorstroming van jeugd naar selectie en spelers van het 2e team richting het 1e team.

Danny Janssen gaat komend seizoen de keepers uit de bovenbouw jeugd en senioren trainen. Danny heeft jaren bij Hatert gevoetbald en heeft de uitdaging bij vv Ewijk gevonden mede doordat zijn dochter lid is van vv Ewijk. Hij vervangt Raymond Angenent.

Arthur Khachateryan is teruggekeerd als trainer van de JO19-2. Samen met Luc Verploegen uit Ewijk gaat hij de JO19 selectie trainen.

vv Ewijk probeert met name eigen leden te betrekken in het trainen van de jeugdteams. We streven ernaar om jeugd op te leiden binnen de club middels begeleiding door een Club Kader Coach en een hoofd opleidingen. Daarnaast biedt de club ook het eigen kader de mogelijkheid om KNVB-cursussen te volgen. Dit alles is erop gericht om een goed niveau van het kader te bewerkstelligen en de binding met de leden te versterken. De visie van de club is haar leden prestatiegericht sporten te faciliteren, met het oog op het individu, in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Naast het starten van Walking Football op vrijdag morgen is vv Ewijk een samenwerking gestart met de recent geworden eredivisionist NEC middels een partnerclub initiatief.

Op foto v.l.n.r. Danny Janssen, Bart Sanders (voorzitter VV Ewijk) en Ronald van Mil