Vacature: Kantinebeheerder

Aan het einde van dit seizoen (2021/2022) zal Jörgen stoppen als kantinebeheerder en daarom zijn wij (nu al) op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder die de taken van Jörgen kan gaan overnemen.

Indiensttreding kan in overleg waarbij wij graag tijdig (overlapping met Jörgen) werkzaamheden willen overdragen.

Je neemt de leiding in het team met vrijwilligers, signaleert tijdig verbeterpunten en zorgt voor een gezellige sfeer in onze kantine, waarin eenieder zich welkom voelt. Hierin verlies je nooit het overzicht en geef jij energie aan de levensader van onze vereniging, van een heerlijk warm bakje koffie ’s ochtends bij de ouders van onze pupillen tot tijdens feesten en partijen.

Werkzaamheden:

• Algemeen aanspreekpunt van de kantine
  • Opstellen van de planning voor overige kantinemedewerkers instrueren, aansturen en begeleiden van de verenigingsvrijwilligers, verkoopwerkzaamheden achter de bar en vanuit de keuken
  • Contacten onderhouden met de leveranciers t.b.v. bestellingen
  • Schoonmaakwerkzaamheden in de kantine en terras en coördineren van deze werkzaamheden door externen. Verkoopwerkzaamheden achter de bar en in de keuken
  • Verzorgen van en controle op de inkoop, voorraadbeheer en verkoop
  • Faciliteren tijdens bijeenkomsten, zoals; vergaderingen en andere (club)activiteiten die plaatsvinden in de kantine
  • Kwaliteitsbewaking
  • Toezien op naleving voorschriften op gebied van o.a. HACCP, Nix-18, milieuzorg en sociale hygiëne
  • Zorgen voor de administratie i.s.m.  de penningmeester van de vereniging

Functie-eisen:

• Ervaring in de horeca is een pre
  • Combinaties in de uitvoering worden niet op voorhand uitgesloten.
  • Klantvriendelijke en gastvrij
  • Representatief, verantwoordelijk
  • Oplossingsgericht
  • Dienstverlenend ingesteld
  • Goed kunnen samenwerken
  • Aantal uren per week in nader overleg
  • Stressbestendig

Interesse om de nieuwe kantinebeheerder van vv Ewijk te worden?
Stuur dan een e-mail naar penningmeester@vvewijk.nl!