Bas Hendriks vanaf volgend seizoen trainer Ewijk 1

Bas Hendriks is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van derdeklasser vv Ewijk. Hendriks is op dit moment nog hoofdtrainer van Groesbeekse Boys en stond eerder bij onder meer SVO'68, Oranje Blauw en DVSG voor de groep.
Hendriks is na dit seizoen opvolger van Bram Remkes. De 42-jarige Remkes, die bezig is aan zijn vierde jaar bij vv Ewijk, heeft eerder aangegeven graag een stap hogerop te willen maken.

,,Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en zal mijn contract daarom niet verlengen”, maakte Remkes eerder bekend. ,,De club wil in de derde klasse blijven, maar ik zoek een vereniging die hogere prestatiedoelen heeft. Bovendien denk ik dat het goed is dat er een nieuw gezicht voor de groep komt.”

En zo zal Bas Hendriks volgend jaar het stokje overnemen van Remkes. vv Ewijk wil onder Hendriks een stabiele derdeklasser zijn waar de eigen jeugd de kans krijgt.