Nieuws

Aanstaande zondag speelt Ewijk 1 haar laatste thuiswedstrijd van de competitie. En het is een belangrijke!

Ewijk ging zondag op bezoek bij SCP in Puiflijk. Een lastige ploeg die weliswaar onderin bivakkeert maar het Ewijk traditiegetrouw vaak...

Vanaf nu kan je jouw team inschrijven voor het 6x6 toernooi bij vv Ewijk op Hemelvaartsdag, 30 mei 2019. Inschrijven kan via vvewijk.nl!

Op zondag, de dag na koningsdag, stond de thuiswedstrijd tegen Nijmegen gepland.

Op een goed bespeelbaar veld in Batenburg trad Ewijk aan tegen de lokale trots Batavia.

Op een zonovergoten Blatenplak speelde Ewijk tegen middenmoter Krayenhoff.

Na de sterke overwinning uit bij Nijmegen moest Ewijk voor de 2e keer op rij een uitwedstrijd spelen.

Ewijk 1 trad onder een waterig zonnetje aan bij Nijmegen aan de Oscar Carréstraat.

Zondag 24 maart was het dan eindelijk weer zover. Dé derby der derby’s: Ewijk 2 – RODA 2.

Nadat er de laatste weken toch wel puntjes werden verspeeld, was de missie voor deze zondag duidelijk: winnen tegen UHC.

Was het 2 weken geleden nog hoog zomer, afgelopen zondagmiddag in Lindenholt had het KNMI code oranje afgegeven vanwege de stormachtige wind

Vanaf woensdag 6 maart staat er een drank- en snoepautomaat bij de kleedkamers van vv Ewijk!

vv Ewijk is op zoek naar een trainer voor de JO19-1 voor het seizoen 2019-2020. Kandidaten kunnen zich aanmelden via voetbalzaken@vvewijk.nl

Op een zondagmiddag die het predicaat voorjaar niet zou misstaan, toog Ewijk naar de Krayen.

Na de harde nederlaag in de topper tegen Groesbeekse Boys was het zaak snel de draad weer op te pakken.

Met de uitslagen vorige week in het achterhoofd toog Ewijk naar de Breedeweg voor de ontmoeting met Groesbeekse Boys

Na enkele afgelastingen mocht Ewijk dan eindelijk de wei in voor de eerste wedstrijd van 2019 in competitieverband.

Trainer Bram Remkes (39) verlengt zijn contract bij voetbalvereniging Ewijk met twee seizoenen.

Op zondag 6 januari werd er geproost op het jaar 2019. Hopelijk brengt ook 2019 weer de nodige kampioenschappen voor vv Ewijk.

Met een stevige koude wind over het veld, werd er op sportpark de Blatenplak afgetrapt tussen de beide 1e elftallen uit Ewijk en Batenburg.

Gezocht: Enthousiaste meiden 9 tot 11 jaar om na de winterstop te starten met competitie voetbal. Meer info op vvewijk.nl!

Op een ijzig koude Blatenplak traden zondagmiddag Ewijk en SCP tegen elkaar aan.

Op een ijskoude zondagmiddag trad Ewijk op volle kracht, maar zonder zieke trainer Bram Remkes, aan in Nijmegen –noord.

Interesse om dit te organiseren? Kijk voor meer informatie op vvewijk.nl of neem contact op met jeugd@vvewijk.nl!

Op een regenachtige donderdagavond trad Ewijk op de vertrouwde Blatenplak aan tegen DIOSA.

Ewijk moest uit naar de altijd lastige Uni Hernani Combinatie.

Door iedereen werd met spanning uitgekeken naar de wedstrijd tegen SCE. Vorig jaar was SCE in Ewijk in een spectaculair duel de sterkste.

De derby bleek eerder te zijn begonnen dan trainer Bram Remkes had bedacht.

De oranje zwarten togen zondag 7 oktober naar Millingen om te spelen tegen de Millingse fusieclub

Zondag 30 september trad Ewijk aan tegen studentenvereniging FC Kunde.

Na een wisselende beker reeks kon Ewijk zondag 23 september het seizoen dan echt aftrappen.

Hans

Nu beschikbaar in de Google Play store en de App store: de vv Ewijk app!

Naast het kunnen betalen met Pin is er ook een clubpas module voorhanden. Wij zoeken nu nog een sponsor welke deze clubpassen wil sponsoren.

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan in de kantine van vv Ewijk? Kijk dan snel op vvewijk.nl!