Nieuws

In de uitwedstrijd tegen SML  kwam de definitieve bevestiging dat Ewijk alleen via de nacompetitie klasse behoud kon veiligstellen.

De voorlopige indeling voor het seizoen '22-'23 is bekend. Let op: Dit is een concept indeling, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden.

Op zaterdag 4 juni is het jaarlijkse John Jochems toernooi gehouden bij VV Trekvogels in Nijmegen.

Na 2 moeizame en matige uitwedstrijden tegen Blauw Wit (1-1) en HAVO (1-0 nederlaag) zat Ewijk weer in een lastig parket.

Voor diegenen die er op deze prachtige Moederdag niet waren, neem ik jullie mee naar de Blatenplak.

Ewijk heeft een paar lastige wedstrijden achter de rug. Nadat eerst thuis tegen VDZ verdiend werd verloren (0-2) moest ook ..

In de 2e thuiswedstrijd op rij, trof Ewijk deze zondag DVOL.

Onder een prachtige lentezon mocht Ewijk het drieluik aan thuiswedstrijden aftrappen.

Onlangs zijn wij als VV Ewijk een samenwerkingsverband aangegaan met de BVO NEC.

Na de prachtige overwinning tegen SML thuis met 3-0 stond op donderdag de inhaalwedstrijd tegen Arnhemse Boys op het programma.

Na de moeizame pot vorige week thuis tegen Blauw Wit, was al duidelijk dat het anders moest.

Ewijk herstelt zich na de winterstop nog maar moeilijk van alle corona beslommeringen.

Bas Hendriks is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van derdeklasser vv Ewijk. Bas Hendriks is op dit moment nog hoofdtrainer in Groesbeek.

vv Ewijk is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een kantinebeheerder. Interesse? Lees dan snel verder op vvewijk.nl!

Het 1e elftal onder leiding van Bram Remkes beleefde al een matige voorbereiding die zich kenmerkte door diverse blessures.

Ja, ja daar heeft alweer een van de oudgedienden onze voetbalclub verlaten. En niet zomaar eentje.. Grad van Hulst

Tot ons grote verdriet hebben wij vanmorgen te horen gekregen dat Grad van Hulst in de nacht van woensdag op donderdag is overleden.

Na 2 lastige coronaseizoenen is het 3e klasser vv Ewijk gelukt de nodige versterkingen aan te trekken met betrekking tot het trainerskader.

Bij deze maakt vv Ewijk de conceptindeling van de jeugdteams bekend.

Afgelop was er het voetbalfestival op de voetbalclub georganiseerd door de vereniging in samenwerking met Tribe Sports. Het was een super le

Wij zoeken voor ons dames 1 team, wat uitkomt in de 5e klasse KNVB (zondag) een enthousiaste en serieuze assistent trainer/coach.

Bram Remkes heeft een nieuw contract getekend bij voetbalclub Ewijk. De 41-jarige coach uit Nijmegen ligt nu tot medio volgend jaar vast.

Omdat de nieuwjaarsreceptie dit jaar helaas niet door kon gaan, zijn onze jubilarissen zaterdag 2 januari bezocht door onze voorzitter.

Na de winst vuit bij Eldenia traden de oranje zwarten, onder leiding van trainer Bram Remkes op de eigen Blatenplak aan tegen Driel.

In een troosteloze ambiance op het sportpark in Elden trad Ewijk voor het eerst in de 2e corona golf aan zonder publiek.

Vorige week ging Ewijk onderuit in Haalderen doordat het niet in staat was de kansen in de eerste helft te benutten.

Na het abrupt einde aan het vorig seizoen heeft Ewijk 1 een ware metamorfose ondergaan.

De afgelopen tijd is de accommodatie van vv Ewijk behoorlijk op de schop gegaan.

Tim van de Mortel en Patrick Tromp zijn toegevoegd als assistent trainers aan de selectie Ewijk 1.

De jeugd heeft de toekomst! Afgelopen weekend hebben de jongens van JO19 meegeholpen aan de verbouwing van de dug-outs van beide velden.

vv Ewijk is erin geslaagd een goed opvolger van Fred Kersten te vinden.

vv Ewijk is erin geslaagd een goed opvolger van Patrick Teunissen, die komend seizoen JO19 van Roda ’28 gaat trainen, te vinden.

Piet Lamers – jarenlang lid van de voetbalvereniging Ewijk – is donderdag 11 juni j.l. op 78-jarige leeftijd overleden.

De indeling voor de jeugdteams voor seizoen 2020/2021 zijn bekend. Let op: Dit zijn nog voorlopige indelingen!

Trainer Bram Remkes (39) verlengt zijn contract bij voetbalvereniging Ewijk met twee seizoenen.

Nu beschikbaar in de Google Play store en de App store: de vv Ewijk app!

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan in de kantine van vv Ewijk? Kijk dan snel op vvewijk.nl!