Nieuws

De oranje zwarten van trainer Bas Hendriks begonnen deze wedstrijd wetende dat men aardig is weggezakt in de stand.

Door de resultaten in de laatste 3 wedstrijden is Ewijk wat weggezakt in de stand tot in de middenmoot.

Afgelopen vrijdag 21 oktober 2022 werd op ons trainingsveld geschiedenis...

Na de dramatische degradatie en het vertrek van diverse spelers, moet Ewijk weer opbouwen met haar eerste elftal.

De voorlopige indeling voor het seizoen '22-'23 is bekend. Let op: Dit is een concept indeling, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden.

Op zaterdag 4 juni is het jaarlijkse John Jochems toernooi gehouden bij VV Trekvogels in Nijmegen.

Onlangs zijn wij als VV Ewijk een samenwerkingsverband aangegaan met de BVO NEC.

Afgelop was er het voetbalfestival op de voetbalclub georganiseerd door de vereniging in samenwerking met Tribe Sports. Het was een super le

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan in de kantine van vv Ewijk? Kijk dan snel op vvewijk.nl!