Nieuws

Na het abrupt einde aan het vorig seizoen heeft Ewijk 1 een ware metamorfose ondergaan.

Lees hier alle richtlijnen van vv Ewijk met betrekking tot het coronavirus voor de start van de wedstrijden.

Een aantal teams zijn al weer volop aan het trainen en de officiële voetbalwedstrijden staan weer op het punt te beginnen.

De afgelopen tijd is de accommodatie van vv Ewijk behoorlijk op de schop gegaan.

Walking Football is een nieuwe variant van voetbal voor 60-plussers die nog lekker actief bezig willen en kunnen zijn.

Tim van de Mortel en Patrick Tromp zijn toegevoegd als assistent trainers aan de selectie Ewijk 1.

De jeugd heeft de toekomst! Afgelopen weekend hebben de jongens van JO19 meegeholpen aan de verbouwing van de dug-outs van beide velden.

vv Ewijk is erin geslaagd een goed opvolger van Fred Kersten te vinden.

vv Ewijk is erin geslaagd een goed opvolger van Patrick Teunissen, die komend seizoen JO19 van Roda ’28 gaat trainen, te vinden.

Piet Lamers – jarenlang lid van de voetbalvereniging Ewijk – is donderdag 11 juni j.l. op 78-jarige leeftijd overleden.

De indeling voor de jeugdteams voor seizoen 2020/2021 zijn bekend. Let op: Dit zijn nog voorlopige indelingen!

Trainer Bram Remkes (39) verlengt zijn contract bij voetbalvereniging Ewijk met twee seizoenen.

Nu beschikbaar in de Google Play store en de App store: de vv Ewijk app!

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan in de kantine van vv Ewijk? Kijk dan snel op vvewijk.nl!