Incasso tweede kwartaal seizoen 2020/2021

Na de winst vuit bij Eldenia traden de oranje zwarten, onder leiding van trainer Bram Remkes op de eigen Blatenplak aan tegen Driel.

In een troosteloze ambiance op het sportpark in Elden trad Ewijk voor het eerst in de 2e corona golf aan zonder publiek.

Lees hier alle richtlijnen van vv Ewijk met betrekking tot het coronavirus tijdens de trainingen/wedstrijden.

Vorige week ging Ewijk onderuit in Haalderen doordat het niet in staat was de kansen in de eerste helft te benutten.

Na het abrupt einde aan het vorig seizoen heeft Ewijk 1 een ware metamorfose ondergaan.

De afgelopen tijd is de accommodatie van vv Ewijk behoorlijk op de schop gegaan.

Tim van de Mortel en Patrick Tromp zijn toegevoegd als assistent trainers aan de selectie Ewijk 1.

De jeugd heeft de toekomst! Afgelopen weekend hebben de jongens van JO19 meegeholpen aan de verbouwing van de dug-outs van beide velden.

vv Ewijk is erin geslaagd een goed opvolger van Fred Kersten te vinden.

vv Ewijk is erin geslaagd een goed opvolger van Patrick Teunissen, die komend seizoen JO19 van Roda ’28 gaat trainen, te vinden.

Piet Lamers – jarenlang lid van de voetbalvereniging Ewijk – is donderdag 11 juni j.l. op 78-jarige leeftijd overleden.

De indeling voor de jeugdteams voor seizoen 2020/2021 zijn bekend. Let op: Dit zijn nog voorlopige indelingen!

Trainer Bram Remkes (39) verlengt zijn contract bij voetbalvereniging Ewijk met twee seizoenen.

Nu beschikbaar in de Google Play store en de App store: de vv Ewijk app!

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan in de kantine van vv Ewijk? Kijk dan snel op vvewijk.nl!