Nieuws - Website vv Ewijk

Nieuws

Nieuws

Tuincentrum Bull sponsort tenues JO15-1

25 november 15:00  Vandaag is voor de JO15-1, samen met sponsor Richard Bull van Tuincentrum Bull, de nieuwe teamfoto gemaakt van dit seizoen. Dank aan tuincentrum Bull voor de mooie tenues namens de staf van de JO15-1. We maken er een mooi seizoen van!!


Ewijk wederom naar derbywinst in Winssen: 1-2

2 november 9:15  Na de zwaarbevochten overwinning thuis tegen Batavia konden de messen figuurlijk geslepen worden. De immers beladen derby tegen RODA’28 stond op het programma. Met 2 goede overwinningen werden al 6 punten gehaald door RODA. De 2 nederlagen daarentegen waren fors en met name de 10-0 bij Angeren deed toch wel wat wenkbrauwen fronsen. In de stand stonden de roodzwarten wel boven de oranjezwarten. Ewijk trad aan in een soort van vertrouwde opstelling, waarbij in tegenstelling tot voorgaande weken Jelle Hock weer present was en als pinchhitter op de bank plaats nam.meer »


Ewijk JO15-1 gaat met teamuitje vis eten!

1 november 19:00  Zaterdag 28 oktober is de JO15-1, na een helaas gelijkgespeelde wedstrijd tegen OSC JO15-2, een visje gaan eten bij VIS024 in Dukenburg. Dit alles gesponsord door VIS024.meer »


Spareribsavond bij vv Ewijk

17 oktober 20:15  Vrijdag 17 november is weer spareribsavond bij vv Ewijk! Aanvang 19.30 uur. Inschrijfgeld is € 20 pp, dat is inclusief spareribs én 2 consumpties. Inschrijven kan online of in de kantine. Toegang vanaf 18 jaar.meer »


2-0 winst op Batavia brengt Ewijk in derbyvorm

17 oktober 20:00  De oranje zwarten van trainer Fred Razing hebben een moeizame seizoenstart achter de rug.De start bij Blauw Wit was ronduit dramatisch. De dozen leken nog wel om de nieuwe voetbalschoenen te zitten. Met enkele aanpassingen in de opstelling tov vorig seizoen zag het er onnodig onrustig uit. Bijna elke diepe bal leverde een kans en doelpunt op. Na een goed half uur stond het al 4-0 en was de wedstrijd gespeeld. Na wat omzettingen werd na de rust de schade beperkt en wisten de Ewijkenaren nog een ere treffer te scoren 4-1 eindstand.meer »


Indeling seizoen 2023 / 2024

18 juni 20:45  De zomerstop is inmiddels al begonnen, maar de indeling voor komend seizoen is al gemaakt. Onderstaand de indeling voor de jeugdteams van vv Ewijk.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!